Home » Nieuws » Ontwikkelingen in onze relaties

Ontwikkelingen in onze relaties

Bij Two2Tango bouwen we aan duurzame relaties. Voor jou, en voor onszelf. We zijn dan ook blij dat we steeds meer organisaties en gemeenten onze partner mogen noemen. We trainen de aangesloten professionals hoe ze Two2Tango in kunnen zetten. Op de foto zie je de laatste groep gecertificeerde professionals. Gefeliciteerd!

Leden

Two2Tango bestaat op dit moment uit zeven lid organisaties. Recent hebben we afscheid genomen van MEE Amstel en Zaan. Two2Tango paste helaas niet langer bij hun kernactiviteiten. Daar staat tegenover dat we een nieuw lid hebben mogen verwelkomen: Altra. Deze organisatie is vanaf het begin inhoudelijk betrokken geweest bij Two2Tango. Met Altra verwelkomen we een frisse, proactieve en jeugdgerichte organisatie. Met de nodige kennis en innovatiekracht op het vlak van e-learning en digitale middelen. Onze leden zijn nu DOCK, MEE & De Wering, Participe Amstelland, SMD, Socius, Spirit en Altra. Welkom!

Afnemers

We zijn trots op het feit dat twee nieuwe gemeenten zich hebben aangesloten bij Two2Tango. Naast de DUO-regio werken we nu met de gemeenten Alkmaar en Zaanstad. Zij hebben het concept van Two2Tango als handelswijze omarmd. Doordat deze gemeenten zich hebben aangesloten, kunnen alle inwoners uit deze gemeenten nu gratis een account aanmaken op onze nieuwe website.

Ook aansluiten?

Ben jij een maatschappelijke organisatie of gemeente en ben jij fan van Two2Tango? Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons aan te sluiten! Neem voor meer informatie contact op met Ymke via info@two2tango.info. Ook particuliere aanbieders kunnen zich aansluiten. In de sociale kaart komt op termijn een aparte categorie voor leden van Two2Tango. Jouw aanbod wordt beter vindbaar en wij breiden het aantal partijen uit dat de handelswijze van Two2Tango ondersteunt. Houd de site in de gaten of neem contact op met Ymke.

Ontwikkelingen in onze relaties

Ik ga aan de slag

Mijn Tango is jouw persoonlijke omgeving waar je online aan de slag gaat om jouw situatie te verkennen. Two2Tango helpt jou om bewust met jouw situatie om te gaan. Er is toegang tot professionele informatie, de Digitale Werkschool en de Relatiemonitor.

Sociale kaart

Zoek organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van relaties en scheiding. Voer de eerste vier cijfers van je postcode in zodat we gerichter kunnen zoeken.