Home » Over ons

Over ons

Two2Tango

Wat is het?

Two2Tango is een online instrument dat helpt als je relatie niet goed loopt, je uit elkaar gaat of in een samengesteld gezin leeft. Of misschien ben je het niet zelf, maar zijn het je ouders of jouw kinderen, die in zo’n situatie zitten?

Met Two2Tango krijg je overzicht over waar je staat en waaraan je kunt werken. Dit kun je helemaal zelf (online) doen of (in combinatie) met persoonlijke begeleiding. Je kunt hier ook vinden welke begeleiding bij jou past, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Kom je er zelf niet uit? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Dan kijken we met je mee en helpen je de juiste begeleiding te vinden. Je staat er nooit alleen voor. It takes Two2Tango.

Van wie is het?

Two2Tango is ontwikkeld door een aantal organisaties in de maatschappelijke dienstverlening. Zij zetten de relatie centraal als de situatie verandert. Als je samen bent, als je relatietwijfels hebt én als je uit elkaar gaat. Want ook dat kan liefdevol. Two2Tango is door alle mensen in Nederland te gebruiken. Steeds meer organisaties werken inmiddels met Two2Tango.

Hoe werken wij?

Of je nu samen bent of uit elkaar gaat, de relatievraag staat centraal. We helpen je bewust met de situatie om te gaan. Door te kijken naar wat er wél goed gaat. We stimuleren je het gesprek met elkaar te blijven voeren. Zo kun je goed verder, ongeacht de uitkomst.Two2Tango is een samenwerkingsverband van vijf organisaties: