Home » Professionals

Professionals

Two2Tango, zo zijn onze manieren

Naast het ondersteunen van stellen bij relatietwijfel en uit elkaar gaan, heeft Two2Tango als missie om de aanbieders en hulpverlening met elkaar te verbinden en bij te dragen aan een gezamenlijke taal. Dit doen wij door onze missie en visie ook daadwerkelijk om te zetten in een duidelijke handelswijze, los van het bestaande aanbod.

Hiermee is Two2Tango voor aangesloten gemeenten en organisaties een goed instrument om vanuit samen te werken en om een effectieve aanpak te ontwikkelen.

Voor wie zijn wij?

Two2Tango als instrument is in te zetten voor alle vormen van dienstverlening die te maken hebben met relatie en/of scheiding. Als handelswijze werkt zij het krachtigst wanneer organisaties in de keten met elkaar samenwerken, van verwijzer tot hulpverlening, van particulier aanbod tot gesubsidieerde hulpverlening en van school tot werk.

Er zijn op dit moment drie regio’s actief met het uitrollen van Two2Tango: Alkmaar, DUO-regio (Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel) en Zaanstad.

Mocht je als professional meer informatie willen over de dienstverlening van Two2Tango of vragen hebben, mail gerust naar: info@two2tango.info

Sociale kaart

Two2Tango werkt met een sociale kaart. Wil je dat jouw organisatie te vinden is in de sociale kaart, klik dan hier.

Brochure Two2Tango

Klik op de poster om te downloaden.


Two2Tango is een samenwerkingsverband van zeven organisaties: