Home » Nieuws » Two2Tango in krant!

Two2Tango in krant!

Woensdag 08 april stond Two2Tango in de Stadskrant van gemeente Alkmaar

En opeens zit je samen thuis. Wel of niet aan het werk. Gezond of niet gezond. Samen werken aan de keukentafel. Of een van jullie beiden die opdraait voor de kinderen. Kinderen die aandacht vragen en ook nodig hebben. De onmacht om je ouders niet te kunnen bezoeken. Een onzekere tijd. Hoelang gaat het duren? Niemand die het kan zeggen. En dan opeens ….. is het thuis niet meer zo gezellig.

De coronacrisis zet onze wereld op z’n kop en dat maakt angstig en onzeker.

Veel relaties komen onder druk te staan. Niet alleen omdat je partner misschien anders omgaat met de hele situatie, ook omdat je ineens veel tijd samen doorbrengt. Als alle afleiding buiten de deur wegvalt, ben je veel meer op elkaar aangewezen. Het kan zelfs voelen alsof je opnieuw moet leren samenwonen. Strijd, of elkaar niet begrijpen om hele kleine dingen die opeens heel groot worden. Gelukkig is er Two2Tango.

Two2Tango kan helpen om overzicht te krijgen waar je staat en waaraan jullie beiden kunnen werken. Het invullen van de relatiemonitor kun je online doen. Op acht levensgebieden beantwoord je een aantal vragen en kun je deze vergelijken met de antwoorden van je partner. Zo zijn er vragen rondom gevoelens, wonen en geld, seks en intimiteit en hoe jullie communiceren. Je ziet dan al heel snel waar het wringt. Je leert om bewust met de situatie om te gaan, door te kijken naar wat er wél goed gaat. Het programma stimuleert je om het gesprek met elkaar te blijven voeren.

Neem eens een kijkje op Two2Tango: www.two2tango.info. Klik vervolgens op ‘Mijn Tango’. Inwoners uit de gemeente Alkmaar kunnen zich kosteloos registreren.

Kom je er zelf niet uit? Je kunt altijd contact met Two2Tango opnemen. De professionals van Two2Tango hebben een luisterend oor, kunnen met jullie kijken naar de ingevulde relatiemonitor en advies geven. Je staat er nooit alleen voor. It takes Two2Tango.

Ik ga aan de slag

Mijn Tango is jouw persoonlijke omgeving waar je online aan de slag gaat om jouw situatie te verkennen. Two2Tango helpt jou om bewust met jouw situatie om te gaan. Er is toegang tot professionele informatie, de Digitale Werkschool en de Relatiemonitor.

Sociale kaart

Zoek organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van relaties en scheiding. Voer de eerste vier cijfers van je postcode in zodat we gerichter kunnen zoeken.