Home » Nieuws » Vandaag vieren we de dag van de liefde

Vandaag vieren we de dag van de liefde

Het is feest! Op Valentijnsdag, de dag van de liefde, lanceert Two2Tango haar nieuwe website. Dat is natuurlijk niet voor niets. Bij Two2Tango staat liefde centraal. Als je samen bent, als je relatietwijfels hebt én als je uit elkaar gaat. Want ook dat kan liefdevol.

Wat doe je als de relatie verandert? Of je nu partner, kind, grootouder of stiefouder bent, Two2Tango helpt je om bewust met de situatie om te gaan en te kijken naar wat er wél goed gaat. Op de nieuwe website vind je onafhankelijke informatie, ervaringsverhalen, tips en advies. Met behulp van de Relatiemonitor krijg je inzicht in jouw situatie. In de Digitale Werkschool kun je vervolgens actief aan de slag met jouw vragen. En met behulp van de sociale kaart kom je erachter waar je terecht kunt voor de meest passende hulp in jouw situatie. Professionals staan voor je klaar.

Dankzij de input van onze partners konden we de nieuwe website nog beter inrichten op de belevingswereld van de gebruikers. Bij Socius en MEE & de Wering wordt volop geëxperimenteerd met Two2Tango. Zij ontdekten dat gebruikers schrikken van het woord ‘relatietwijfel’. Daarom hebben we het op onze nieuwe website niet meer over ‘twijfel’, maar over ‘mijn relatie’ en ‘uit elkaar’. Twee duidelijke lijnen. Zo sluiten we beter aan bij de gebruikers van Two2Tango. Met dank aan onze professionals.

Genoeg te vieren op Valentijnsdag! Vier je de liefde met ons mee?

Vandaag vieren we de dag van de liefde

Ik ga aan de slag

Mijn Tango is jouw persoonlijke omgeving waar je online aan de slag gaat om jouw situatie te verkennen. Two2Tango helpt jou om bewust met jouw situatie om te gaan. Er is toegang tot professionele informatie, de Digitale Werkschool en de Relatiemonitor.

Sociale kaart

Zoek organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van relaties en scheiding. Voer de eerste vier cijfers van je postcode in zodat we gerichter kunnen zoeken.